Navigation:  Quick Quide >

Quick Quide

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

For nogle nye brugere er det lettere at forstå et program når man ser hvorledes en anden forening bruger det. I dette afsnit vises hvorledes en badmintonklub bruger Vig Foreningsprogram. Mange andre foreninger kan sikkert lære af dette eksempel.

Med Vig Foreningsprogram kan du vælge kun at bruge det til medlemsregistrering og evt. videre med holdlister og videre til indbetalingskort og der med kontingent-styring. Eller du kan vælge kun at bruge det til økonomi eller begge dele.

http://www.foreningsprogram.dk er der i menuen mulighed for at vælge forum. Her kan du stille spørgsmål, give gode råd til forbedringer eller melde en fejl/uhensigtsmæssighed.

Den forening vi skal lave sammen har følgende karakteristika:

10 Medlemmer (der kan lægges uendelig mange ind men for nemheds skyld tager vi 10)

4 aktiviteter (Ungdom, bane 1, bane 2, passiv)

5 priskategorier (Ungdom, 1Bane , 1/2 bane, 1/4 bane,  passiv)

4 mærker (HoldX , avisrute, turneringspillere, A række)

Konti (de forklares nedenfor)

Hvis du lige har hentet Vig Foreningsprogram ned fra Internettet bør du starte med at gøre følgende i den nævnte rækkefølge.

Forening (med periode-definition) Se tilpas forening

Aktiviteter. Se Quick Aktiviteter

Priskategori. Se Quick Pris for Aktivitet

Lav indbetalingskort. Se Quick medlemmer på aktitiviteter

Mærker. Se Mærker

Hvert afsnit nedenfor forklarer og giver eksempler på hver sin del af programmet.

Tips om Økonomi Regnskabsdelen beskrives her.
Medlemskartotek Hvorledes lægges medlemmer ind i Vig Foreningsprogram
Lav labelsHvorledes laves bruges den label vi har.